Team

Arent Thijsen – Portfoliomanagement

Arent Thijsen neemt de rol van Senior Portfolio Manager op zich. Hij is eindverantwoordelijk in het vormgeven van de strategieën en de selectie van beleggingsinstrumenten als wel de uiteindelijke beleggingsbeslissingen in de fondsen.

Zijn carrière is Arent begonnen bij de Rabobank. Hierna is hij gedreven door zijn ondernemerschap de oprichter geweest van de vermogensbeheerder  T&E effecten, de voorloper van het later Blauwtulp. In 2015 was hij de initiator van de Altaica fondsen, eerst onder de vleugels van Blauwtulp, maar nu als zelfstandige onderneming. Hij is nog steeds de drijvende kracht achter de fondsen.

Oxana Kucherenko – Backoffice

Oxana Kucherenko heeft haar ruime ervaring opgedaan in een internationale business omgeving. Zo heeft ze gewerkt als Business Coördinator van het Management Centre van het farmaceutische bedrijf Roche. Hierna was ze binnen Elite Fund Managment verantwoordelijk voor de back office activiteiten. Binnen Altaica is ze verantwoordelijk voor de organisatie van events en communicatie. Verder neemt ze hier ook de back office activiteiten voor haar rekening.

Walter Oostwouder – Business Development

Walter Oostwouder is in 2022 het team van Altaica Capital komen versterken met als rol, Business Development.

Walter Oostwouder is vanaf 1998 actief geweest als front-office broker/trader bij Bank Labouchere op het gebied van aandelen en derivaten, AFS en Bank Oyens en van Eeghen. Bij laatst genoemde was Walter Head of trading en opende in die tijd ook kantoren in Parijs en Zurich. Vanaf 2013 veranderde zijn rol meer in de richting van Business Development en heeft hij een groot netwerk opgebouwd die nu ook bekend zullen worden gemaakt met de Altaica fondsen.

ELITE FUND MANAGEMENT

Voor de samenstelling van het team van Elite Fund management verwijzen we u naar de specifieke website van Elite Fund Management: https://www.alphafondsen.nl/team/

Wenst u meer informatie?

Voelt u zich vrij om contact met ons op te nemen.