Team

Arent Thijsen – Portfoliomanagement

Arent Thijsen neemt de rol van Senior Portfolio Manager op zich. Hij is eindverantwoordelijk in het vormgeven van de strategieën en de selectie van beleggingsinstrumenten als wel de uiteindelijke beleggingsbeslissingen in de fondsen.

Zijn carrière is Arent begonnen bij de Rabobank. Hierna is hij gedreven door zijn ondernemerschap de oprichter geweest van de vermogensbeheerder  T&E effecten, de voorloper van het later Blauwtulp. In 2015 was hij de initiator van de Altaica fondsen, eerst onder de vleugels van Blauwtulp, maar nu als zelfstandige onderneming. Hij is nog steeds de drijvende kracht achter de fondsen.

Edwin van Leeuwen – Strategy & Business Development

Edwin van Leeuwen is registeraccountant en bedrijfsecononoom. Hij is sinds 2018 betrokken bij de ontwikkeling van Altaica en verantwoordelijk voor Strategy & Business Development.

Na zijn loopbaan in de accountancy is hij aangetreden als CFO van Unit4Agresso. In de 15 jaar dat hij hier CFO is geweest heeft deze onderneming een enorme groei meegemaakt. Hierna is hij betrokken geweest bij een van de grootste Bitcoin bedrijven ter wereld. Verder was hij actief als universitair docent, onder andere aan Nijenrode, op het gebied van bedrijfseconomie en digitale marketing. Op dit moment is hij ook betrokken als aandeelhouder en adviseur bij Indicia, een snel groeiend digitaal bureau voor marketing en sales.

Oxana Kucherenko – Backoffice

Oxana Kucherenko heeft haar ruime ervaring opgedaan in een internationale business omgeving. Zo heeft ze gewerkt als Business Coördinator van het Management Centre van het farmaceutische bedrijf Roche. Hierna was ze binnen Elite Fund Managment verantwoordelijk voor de back office activiteiten. Binnen Altaica is ze verantwoordelijk voor de organisatie van events en communicatie. Verder neemt ze hier ook de back office activiteiten voor haar rekening.

ELITE FUND MANAGEMENT

Voor de samenstelling van het team van Elite Fund management verwijzen we u naar de specifieke website van Elite Fund Management: https://www.alphafondsen.nl/team/

Wenst u meer informatie?

Voelt u zich vrij om contact met ons op te nemen.